Surdejsbolle, pisket smør & ost 45,-
Yoghurt, granola & blomme 70,-
Bananbrød, pekannød, creme fraiche, saltkaramel & rom 75,-
Avocado på ristet rugbrød 85,-
Koldrøget laks, creme fraiche, sauce polonaise, revet citron & ristet rugbrød 125,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Varme retter
Røræg med chili & koriander 85,-
Eggs Benedict Butter Burger
Kartoffel & kærnemælksbolle, mangalica skinke, porcheret æg, & hollandaise 145,-
Engelsk muffin med drænet yoghurt, spejlæg, paprika, ansjos & parmesan 95,-
DRIKKE
Kaffe/Te 45,-
Friskpresset appelsinjuice 45,-
Champagne Marie Demets – BdN 160,-
Mimosa 135,-
Bloody Mary 135,-
Bloody Mary Royale 200,-
Hummer, bacon, østers & drueagurk
Bitter – 5cl 60,-
Frokostmenu – 3 serveringer, brød & olivenolie 275,- (skal bestilles før 17.00)
Menu af 6 serveringer, brød & olivenolie 595,- (skal vælges af hele bordet)
Oliven 40,-
Marcona mandler 40,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Friteret østers med piquillo peber creme 55,-
Kroket, sortfodsskinke & aioli 35,-
Comté & brød 100,-
Prosciutto Toscano 120,-
Brød & olivenolie 50,-
Hasselback kartoffel med hasselnød & brunet smør blanquette 60,-
Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 80,-
Bikinitoast, comté, mozzarella, prosciutto toscano & caviar 120,-
Hot dog, kylling rillette, foie gras, cæsar, lemon curd, ansjos & estragon 85,-
Slider med duroc gris, sauerkraut, syltet agurk og honey mustard 75,-
Vagtel, rabarber, grønne asparges & ”pebersauce” 120,-
Lammefilet, salmorejo, n’duja & chorizo 130
Tortellini med snekrabbe, ricotta & ”sauce choron” 160,-
Torsk, soja, jalapeno, forårsløg & ørredrogn 170,-
”Lemon Pie”, marengs, citronis, saltkaramel & mezcal 95,-