Surdejsbolle, pisket smør & ost 45,-
Yoghurt, granola & kompot 70,-
Avocado, æggecreme, salat, parmesan, furikake & ristet rugbrød 90,-
Engelsk muffin, koldrøget laks, creme cheese, fennikel, peberrod & purløg 125,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Varme retter
Røræg med chili & koriander 85,-
Eggs Benedict Butter Burger
Prosciutto Toscano, porcheret æg, & hollandaise 145,-
Brioche, spejlæg, bacon, cheddar, salmorejo med n’duja 95,-
Arme ridder, æblekaramel & vaniljeis 85,-
DRIKKE
Kaffe/Te 45,-
Friskpresset appelsinjuice 45,-
Champagne Marie Demets – BdN 160,-
Mimosa 135,-
Bloody Mary 135,-
Bloody Mary Deluxe 150,-
Hummer, bacon, østers & drueagurk
Bitter – 5cl 60,-
MENU
Frokostmenu – 3 serveringer, brød & olivenolie 275,- (skal bestilles før 17.00)
Julemenu af 6 serveringer 695,- (skal vælges af hele bordet)
Oliven 40,-
Marcona mandler 40,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Kroket, sortfodsskinke & aioli 35,-
Comté & ristet brød 100,-
Cappocollo ”Tørret svinenakke” & ristet brød 110,-
Brød & olivenolie 50,-
Mørksej med sauce tartare & caviar 85 ,-
Kartoffelrösti, salmorejo & ansjos 60,-
Skalddyrsdog, hummer, rejer, salat, & cara cara appelsin 135,-
Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 85,-
Foie gras terrine & kvædekompot 95,-
Delica græskar bergamotte, kastanjer & kærnemælkssauce 110,-
Bikinitoast, comté, mozzarella, mangalica skinke & caviar 120,-
Slider, “cheeseburger” 110,-
Tatar, valnøddeolie, mayonnaise, sort peber, persille & citronskal 135,-
Apero’s medister med stuvet hvidkål 95,-
Pappardelle, morkler, valnødder & Savagnin sauce 175,-
Vaniljeis, olivenolie & caviar 115,-
Risalamande med hvid chokolade og brunet smør 110,-