Surdejsbolle, pisket smør & ost 45,-

Yoghurt, granola & blomme 70,-

Bananbrød, pekannød, creme fraiche, saltkaramel & rom 75,-

Avocado på ristet rugbrød 85,-

Koldrøget laks, creme fraiche, sauce polonaise, revet citron & ristet rugbrød 125,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

 

Varme retter

Røræg med chili & koriander 85,-

Eggs Benedict Butter Burger

Kartoffel & kærnemælksbolle, mangalica skinke, porcheret æg, & hollandaise 145,-

Engelsk muffin med drænet yoghurt, spejlæg, paprika, ansjos & parmesan 95,-

 

DRIKKE

Kaffe/Te 45,-

Friskpresset appelsinjuice 45,-

Champagne Marie Demets – BdN 160,-

Mimosa 135,-

Bloody Mary 135,-

Bloody Mary Royale 200,-

Hummer, bacon, østers & drueagurk

Bitter – 5cl 60,-

Frokostmenu – 3 serveringer, brød & olivenolie 275,- (skal bestilles før 17.00)

Menu af 6 serveringer, brød & olivenolie 595,- (skal vælges af hele bordet)

Oliven 40,-
Marcona mandler 40,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Friteret østers med piquillo peber creme 55,-
Kroket, sortfodsskinke & aioli 35,-

Comté & brød 100,-
Prosciutto Toscano 120,-
Brød & olivenolie 50,-

Hasselback kartoffel med hasselnød & brunet smør blanquette 60,-
Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 80,-
Bikinitoast, comté, mozzarella, prosciutto toscano & caviar 120,-
Hot dog, kylling rillette, foie gras, cæsar, lemon curd, ansjos & estragon 85,-
Slider med duroc gris, sauerkraut, syltet agurk og honey mustard 75,-
Vagtel, rabarber, grønne asparges & ”pebersauce” 120,-
Lammefilet, salmorejo, n’duja & chorizo 130

Tortellini med snekrabbe, ricotta & ”sauce choron” 160,-
Torsk, soja, jalapeno, forårsløg & ørredrogn 170,-

”Lemon Pie”, marengs, citronis, saltkaramel & mezcal 95,-