Surdejsbolle, pisket smør & ost 45,-
Yoghurt, granola & blomme 70,-
Bananbrød, pekannød, creme fraiche, saltkaramel & rom 75,-
Avocado på ristet rugbrød 85,-
Koldrøget laks, creme fraiche, sauce polonaise, revet citron & ristet rugbrød 125,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Varme retter
Røræg med chili & koriander 85,-
Eggs Benedict Butter Burger
Kartoffel & kærnemælksbolle, mangalica skinke, porcheret æg, & hollandaise 145,-
Engelsk muffin med drænet yoghurt, spejlæg, paprika, ansjos & parmesan 95,-
DRIKKE
Kaffe/Te 45,-
Friskpresset appelsinjuice 45,-
Champagne Marie Demets – BdN 160,-
Mimosa 135,-
Bloody Mary 135,-
Bloody Mary Royale 200,-
Hummer, bacon, østers & drueagurk
Bitter – 5cl 60,-
Frokostmenu – 3 serveringer, brød & olivenolie 275,- (skal bestilles før 17.00)
Menu af 6 serveringer, brød & olivenolie 595,- (skal vælges af hele bordet)
Oliven 40,-
Marcona mandler 40,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Friteret østers med piquillo peber creme 55,-
Kroket, sortfodsskinke & aioli 35,-
Comté & brød 100,-
Prosciutto Toscano 120,-
Brød & olivenolie 50,-
Toast med pulpo sommersalat 90,-
Stegt kammusling, tomat, crouton & citron verbena 110,-
Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 85,-
Foie gras terrine, abrikos & syltet endive 95,-
Bikinitoast, comté, mozzarella, prosciutto toscano & caviar 120,-
Slider, friteret iberico gris, kimchi, yuzu/sesam mayonnaise & furikake 85,-
Tatar, valnøddeolie, mayonnaise, sort peber, persille & citronskal 135,-
Sommerbuk på spyd med nye løg, lardo, ærter & ponzu 120,-
Agnolotti med svineskank, grønne asparges & salvie 160,-
Lyssej med sauce pil-pil, confiteret courgette & persille 150,-
Vaniljeis, olivenolie & caviar 115,-
”Lemon Pie”, marengs, citronis, saltkaramel & mezcal 95,-