Oliven 40,-

Snegl med hvidløgssmør 25,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

Gougére med parmesan custard & trøffel 35,-

Kroket ”con jamon” 35,-

Friteret jomfruhummer med tusind øers dressing 45,-

Stegt morcilla & romesco 55,-

Grillet pære, gedefriskost, pistacie & madeira 55,-

Pizza ”Napolitana” med tomat, ansjos & Kapers 60,-

Pariser toast med prosciutto cotto, comté & caviar 60,-

Grillet focaccia med anderillette, dijonaise & ristet løg 65,-

Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 70,-

Comté & brød 100,-

Cold cuts 160,-

Brød & kryddersmør 50,-

Grillet spidskål med appelsin vinaigrette, grøn olie & dukkah 140,-

Risotto med græskar, salvie, brunet smør & pancetta 190,-

”Saltim a la duck” med orange sauce og grillet citron 200,-

Drunken dream cake med vaniljeis 130,-