Surdejsbolle, pisket smør og ost 60,-
Yoghurt, granola og rabarber 70,-
Røræg & ristet brød 85,-
Croissant 45,-
Croissant med gruyere og prosciutto cotto 75,-
Avocado på ristet rugbrød 85,-
DRIKKE
Kaffe/Te 45,-
Friskpresset appelsinjuice 45,-
Champagne 160,-
Mimosa 135,-
Bloody Mary 135,-
Frokostmenu – brød & 3 serveringer 275,-
Aftenmenu – brød & 6 serveringer 595,-
Oliven 40,-
Nødder 40,-
Trøffelpølse 75,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Østers Rockefeller 55,-
Kroket ”con jamon” 35,-
Comté & brød 100,-
Cold cuts 160,-
Brød & olivenolie 50,-
Pulpo, tomat, agurk & pinjekerner 110,-
Toastie med kyllingelevermousse, morkler & hasselnød 75,-
Bikinitoast, comté, mozzarella, mangalicaskinke & caviar 120,-
Foie gras terrine med kanin, abrikos & pistacie 95,-
Secreto, jalapenos, rødløg & ras el hanout 95,-
”Lam, dild & rejer” – lammehjerter, asparges, tørret rejer & krydderurter 85,-
Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 80,-
Torskekrave, asiatisk BBQ, peberrod & forårsløg 130,-
Blomkål, yoghurt, brunet smør, salvie & røget mandler 125,-
Risotto med parmasan, ærter & dild 160,-
Wellington Terres Major, bouillabaisse, hjertemusling & hvid asparges 225,-
Rabarber tarte tatin, vermouth & vaniljeis 110,-