Surdejsbolle, pisket smør & ost 60,-
Yoghurt, granola & blomme 70,-
Croissant 45,-
Bananbrød, pekannød, creme fraiche, saltkaramel & rom 75,-
Avocado på ristet rugbrød 85,-
Koldrøget laks, creme fraiche, sauce polonaise, revet citron & ristet rugbrød 125,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
VARME RETTER
Røræg med chili & koriander 85,-
Grillet croissant med comté & prosciutto cotto 75,-
Eggs Benedict Butter Burger
Kartoffel & kærnemælksbolle, mangalica skinke, porcheret æg, & hollandaise 145,-
Engelsk muffin med drænet yoghurt, spejlæg, paprika, ansjos & parmesan 95,-
DRIKKE
Kaffe/Te 45,-
Friskpresset appelsinjuice 45,-
Champagne Marie Demets – BdN 160,-
Mimosa 135,-
Bloody Mary 135,-
Bloody Mary Royale 200,-
Hummer, bacon, østers & drueagurk
Bitter – 5cl 60,-
Frokostmenu – brød & 3 serveringer 275,-
Aftenmenu – brød & 6 serveringer 595,-
Oliven 40,-
Nødder 40,-
Trøffelpølse 75,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Fritered Østers med aioli 55,-
Crustade, hummer, græskar, grapefrugt & Hummer Hollandaise 65,-
Kroket ”con jamon” 35,-
Comté & brød 100,-
Cold cuts 160,-
Brød & olivenolie 50,-
Zucchini, romesco, gedeost & røget mandler 75,-
Bikinitoast, comté, mozzarella, mangalicaskinke & caviar 120,-
Toast med pulpo, citrongræs & dild 95,-
Muffin med sobrasada smør, boquerons & hvidløg 80,-
Lammehals på spyd med rødbede, yoghurt, sumak & estragon 80,-
Slider med iberico gris, sauerkraut, syltet agurk & honey mustard 80,-
Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 80,-
Stegt spidskål med appelsin, chili, persille & dukkah 85,-
Torskekrave, bouillabaisse, Fennikel & wasabi 140,-
Tagliatelle med oksehale ragout, salvie, hasselnød & parmesan 160,-
Farseret poussin med morkler, figner, kartoffelmos & ras el hanout sauce 175,-
Banankage med saltkaramel, pekannødder, creme fraiche & brunet smør is 90,-
Julemenuen
Pris: 695 pr. person.
1. Servering:
Friteret torsk med sauce tatar og caviar
Tartelet med krabbesalat
Gravad laks med rævesauce, fennikel og dild
Bornholmersild i blommesnaps med rose peber & bronze fennikel
2. Servering
Rilette på svinekæber, syltede løg, flæskesvær, persille mayonnaise og grønkål
Medister & stuvet hvidkål
3. Servering
”Gammeldags andesteg”, gråand, confiteret andelår, bryst stegt på ben, rødkål, Pommes
Anna, andesauce
4. Servering
Ris a la mande – kondiseret mælk & hvid chokolade