Surdejsbolle, pisket smør & ost 60,-

Yoghurt, granola & blomme 70,-

Croissant 45,-

Bananbrød, pekannød, creme fraiche, saltkaramel & rom 75,-

Avocado på ristet rugbrød 85,-

Koldrøget laks, creme fraiche, sauce polonaise, revet citron & ristet rugbrød 125,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

VARME RETTER

Røræg med chili & koriander 85,-

Grillet croissant med comté & prosciutto cotto 75,-

Eggs Benedict Butter Burger

Kartoffel & kærnemælksbolle, mangalica skinke, porcheret æg, & hollandaise 145,-

Engelsk muffin med drænet yoghurt, spejlæg, paprika, ansjos & parmesan 95,-

DRIKKE

Kaffe/Te      45,-

Friskpresset appelsinjuice 45,-

Champagne Marie Demets – BdN 160,-

Mimosa 135,-

Bloody Mary 135,-

Bloody Mary Royale 200,-
Hummer, bacon, østers & drueagurk

Bitter – 5cl 60,-

Frokostmenu – brød & 3 serveringer 275,-

Aftenmenu – brød & 6 serveringer 595,-

 

Oliven 40,-

Nødder 40,-

Trøffelpølse 75,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

Fritered Østers med aioli 55,-

Crustade, hummer, græskar, grapefrugt & Hummer Hollandaise 65,-

Kroket ”con jamon” 35,-

 

Comté & brød 100,-

Cold cuts 160,-

Brød & olivenolie 50,-

 

Zucchini, romesco, gedeost & røget mandler 75,-

Bikinitoast, comté, mozzarella, mangalicaskinke & caviar 120,-

Toast med pulpo, citrongræs & dild 95,-

Muffin med sobrasada smør, boquerons & hvidløg 80,-

Lammehals på spyd med rødbede, yoghurt, sumak & estragon 80,-

Slider med iberico gris, sauerkraut, syltet agurk & honey mustard 80,-

Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 80,-

Stegt spidskål med appelsin, chili, persille & dukkah 85,-

 

Torskekrave, bouillabaisse, Fennikel & wasabi 140,-

Tagliatelle med oksehale ragout, salvie, hasselnød & parmesan 160,-

Farseret poussin med morkler, figner, kartoffelmos & ras el hanout sauce 175,-

 

Banankage med saltkaramel, pekannødder, creme fraiche & brunet smør is 90,-

Julemenuen

Pris: 695 pr. person.


1.
Servering:

Friteret torsk med sauce tatar og caviar

Tartelet med krabbesalat

Gravad laks med rævesauce, fennikel og dild

Bornholmersild i blommesnaps med rose peber & bronze fennikel

2. Servering

Rilette på svinekæber, syltede løg, flæskesvær, persille mayonnaise og grønkål

Medister & stuvet hvidkål

3. Servering

”Gammeldags andesteg”, gråand, confiteret andelår, bryst stegt på ben, rødkål, Pommes

Anna, andesauce

4. Servering

Ris a la mande – kondiseret mælk & hvid chokolade