Oliven 40,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

Østers Rockefeller 55,-

Gougére med parmesan custard & trøffel 35,-

Kroket ”con jamon” 35,-

 

Tarocco appelsin, mørk chokolade, olivenolie & valnød 55,-

Torsk, sauce tatar & citron 65,-

Sprød fish cake med jomfruhummer, wasabi, lime & sesam 65,-

Tarte tatin med løg, crouton & vinaigrette 45,-

Sprængt svinetunge, foccacia, ansjos & kyllingblanquette 60,-

Foie gras terrine, grillet brød & kompot 95,-

Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 80,-

 

Comté & brød 100,-

Cold cuts 160,-

Brød & kryddersmør 50,-

 

Fennikel, pistacie, & mynte 115,- 

Pasta Carbonara 150,-

Svinekæber, knoldselleri, kål & rødvinssauce 160,- 

 

Tiramisu 110,-