Surdejsbolle, pisket smør & ost 45,-

Yoghurt, granola & kompot 70,-

Avocado, æggecreme, salat, parmesan, furikake & ristet rugbrød 90,-

Engelsk muffin, koldrøget laks, creme cheese, fennikel, peberrod & purløg 125,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

Varme retter

Røræg med chili & koriander 85,-

Eggs Benedict Butter Burger

Prosciutto Toscano, porcheret æg, & hollandaise 145,-

Brioche, spejlæg, bacon, cheddar, salmorejo med n’duja 95,-

Arme ridder, æblekaramel & vaniljeis 85,-

DRIKKE

Kaffe/Te 45,-

Friskpresset appelsinjuice 45,-

Champagne Marie Demets – BdN 160,-

Mimosa 135,-

Bloody Mary 135,-

Bloody Mary Deluxe 150,-

Hummer, bacon, østers & drueagurk

Bitter – 5cl 60,-

Frokostmenu – 3 serveringer, brød & olivenolie 275,- (skal bestilles før 17.00)
Menu af 6 serveringer, brød & olivenolie 595,- (skal vælges af hele bordet)

Oliven 40,-
Marcona mandler 40,-
Østers natural med citron & hot sauce 45,-
Kroket, sortfodsskinke & aioli 35,-

Comté & brød 100,-
Prosciutto Toscano 120,-
Brød & olivenolie 50,-

Toast med pulpo sommersalat 90,-
Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 85,-
Foie gras terrine, abrikos & syltet endive 95,-
Bikinitoast, comté, mozzarella, prosciutto toscano & caviar 120,-
Slider, friteret iberico gris, kimchi, yuzu/sesam mayonnaise & furikake 85,-
Tatar, valnøddeolie, mayonnaise, sort peber, persille & citronskal 135,-
Oksehøjreb på spyd med friggitello peber, løg & salsa verde 120,-



Agnolotti med svineskank, grønne asparges & salvie 160,-

Vaniljeis, olivenolie & caviar 115,-
Vaniljeis, marengs, jordbær, fersken & karamel 95,-