Surdejsbolle, pisket smør & ost 45,-

Yoghurt, granola & kompot 70,-

Avocado, æggecreme, salat, parmesan, furikake & ristet rugbrød 90,-

Engelsk muffin, koldrøget laks, creme cheese, fennikel, peberrod & purløg 125,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

Varme retter

Røræg med chili & koriander 85,-

Eggs Benedict Butter Burger

Prosciutto Toscano, porcheret æg, & hollandaise 145,-

Brioche, spejlæg, bacon, cheddar, salmorejo med n’duja 95,-

Arme ridder, æblekaramel & vaniljeis 85,-

DRIKKE

Kaffe/Te 45,-

Friskpresset appelsinjuice 45,-

Champagne Marie Demets – BdN 160,-

Mimosa 135,-

Bloody Mary 135,-

Bloody Mary Deluxe 150,-

Hummer, bacon, østers & drueagurk

Bitter – 5cl 60,-

MENU

Frokostmenu – 3 serveringer, brød & olivenolie 275,- (skal bestilles før 17.00)
Menu af 6 serveringer, brød & olivenolie 595,- (skal vælges af hele bordet)

Oliven 40,-

Marcona mandler 40,-

Østers natural med citron & hot sauce 45,-

Kroket, sortfodsskinke & aioli 35,-

Comté & ristet brød 100,-

Jesuspølse & ristet brød 110,-

Brød & olivenolie 50,-

Friteret crouton med Karl Johan-remoulade & lufttørret skinke 65,-

Skalddyrsdog, hummer, krebs, piquillo peber, fersken & XO 135,-

Fried chicken med vaffel, vaniljesirup & caviar 85,-

Foie gras terrine, abrikos & syltet endive 95,-

Bikinitoast, comté, mozzarella, mangalica skinke & caviar 120,-

Slider, “cheeseburger” 110,-

Tatar, valnøddeolie, mayonnaise, sort peber, persille & citronskal 135,-

Pulpo & svinekæbe spyd, røget ål & aioli 120,-



Agnolotti di grasso, kantareller, salvie & foie gras sauce 175,-

Vaniljeis, olivenolie & caviar 115,-

Vaniljeis, marengs, jordbær, & karamel 95,-